Drie nieuwe Top Detectives vanaf 17 juni op DVD

Drie nieuwe top detectiveseries!

DEATH IN PARADISE S3 - FATHER BROWN S2 - INSPECTOR BANKS S3

vanaf 17 juni verkrijgbaar op DVD

Death in Paradise - Seizoen 3

Death in Paradise - Seizoen 3 DVD Death in Paradise is een komische detective/politieserie die speelt op het heerlijk zonnige Caraïbische eilandje Saint-Marie. De eerste seizoen werd succesvol uitgezonden door KRO met hoge kijkcijfers (rond de 750.000). Enkele afleveringen van het tweede seizoen zijn vanaf juni bij de KRO te zien. De cast bestaat uit: Kris Marshall (My Family), Sara Martins (Little White Lies), Gary Carr (Downton Abbey), Danny John-Jules (Red Dwarf), Élisabeth Bourgine (Un coeur en hiver), Don Warrington (Hamlet) en Ben Miller (Primeval).
Het derde seizoen van de zonnige detectiveserie Death in Paradise begint met een schokkende gebeurtenis. De held van de eerste twee seizoenen, inspecteur Richard Poole, wordt op tragische wijze vermoord. Om hem te vervangen wordt een andere inspecteur ingevlogen op het Caribische eilandje Saint-Marie: Humphrey Goodman. Intussen zijn Fidel, Dwayne en Camille diepbedroefd over de dood van hun vriend Poole en vastbesloten de mysterieuze moord op te lossen. Nieuwkomer Humphrey sluit zich bij hen aan en samen gaan ze op zoek naar de dader. Probleem daarbij is dat Humphrey van nature tamelijk onhandig is en vaak onbenullige ongelukjes heeft. Zodoende heeft hij nogal wat moeite om bij zijn nieuwe collega’s het nodige respect af te dwingen...

Specificaties DVD:
Speelduur: 400 minuten (8 x 50 minuten)
Beeldformaat: 1.78:1 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12
Consumentenadviesprijs: € 19,99

 

Father Brown - Seizoen 2

Father Brown - Seizoen 2 DVD Father Brown, een charmante detectiveserie (KRO), gebaseerd op korte verhalen van G.K. Chesterton, speelt zich af op het prachtige Engelse platteland van de jaren '50. Het verhaal gaat over hoe een typische dorpspastoor duistere zaken oplost. Het eerste seizoen van Father Brown is sinds 19 mei dagelijks te zien bij de KRO op Nederland 2, vanaf 2 juni start seizoen 2 op televisie bij de KRO. De cast bestaat uit Mark Williams (Harry Potter, The Indian Doctor, Doctor Who), Sorcha Cusack (White Heat, Love Life), Nancy Carroll (Cambridge Spies, The Gathering Storm), Hugo Speer (Musketeers, Five Days), Tom Chambers (Holby City, Waterloo Road) en Alex Price (Being Human, Merlin).
Father Brown is terug! De dorpspastoor in het Engeland van de jaren ’50 laat zich opnieuw zien als een eigenzinnige maar sympathieke speurneus. Daarbij krijgt hij natuurlijk weer hulp van de strenge Mrs. McCarthy, de mooie Lady Felicia Montague en haar chauffeur Sid Carter. Aan het begin van dit seizoen krijgt Father Brown het verzoek om op te treden als exorcist. Een vrouw in het dorp denkt namelijk dat ze wordt belaagd door de geest van haar zus, die jaren geleden op mysterieuze wijze is verdwenen. Maar als de vrouw zelf ook verdwijnt, vermoedt Father Brown dat er iets heel anders gaande is. Aan politiezijde heeft hij te maken met de ambitieuze inspecteur Sullivan, die zich niet de loef wil laten afsteken door de slimme pastoor. Maar we weten het: Father Brown lost geen misdrijven op omdat hij wil dat de daders gestraft worden. Hij doet het alleen maar om zieltjes te redden...

Specificaties DVD
Speelduur: 450 minuten (10 x 45 minuten)
Beeldformaat: 1.78:1 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12
Consumentenadviesprijs: € 17,99

 

Inspector Banks - Seizoen 3

Inspector Banks - Seizoen 3 DVDInspector Banks, ook DCI Banks genoemd, is een spannende misdaadreeks (seizoen 1 en 2 uitgezonden bij de KRO) die gebaseerd op de succesvolle romans van Peter Robinson. Het verhaal gaat over een eigenzinnige politieman uit Zuid-Engeland die wordt overgeplaatst naar het noordelijke Yorkshire. Het platteland blijkt een broeinest van allerlei soorten misdaad en Alan krijgt het, ondanks de steun van de ambitieuze, hardwerkende Annie Cabbot, drukker dan ooit. De cast bestaat uit Stephen Tompkinson (Wild at Heart, Drop the Dead Donkey), Jack Deam (Shameless), Andrea Lowe (The Unloved, The Tudors), Caroline Catz (Doc Martin) en Lily Loveless (Skins). In dit derde seizoen van de Britse detectiveserie DCI Banks meldt Annie Cabbot zich weer aan Banks’ zijde na haar zwangerschapsverlof. De twee blijken nog steeds romantische gevoelens voor elkaar te hebben maar weten niet goed wat ze daarmee aan moeten. Ook de eigenwijze en vaak nogal onbehouwen inspecteur Helen Morton is weer van de partij. En we maken kennis met Banks’ dochter Tracy, die gestopt is met haar studie aan de universiteit.

Specificaties DVD
Speelduur: 300 minuten (6 x 50 minuten)
Beeldformaat: 1.78:1 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12
Consumentenadviesprijs: € 12,99.

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  06-06-2014

Yeeeeeeeh! Banks!!!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina